Da insa trebuie sa fii atent ce fel de slot ai. Ori ai slot AGP ori PCI-Express. In general modele noi de placi de baza merg pe PCI. Nu conteaza placa integrata daca tu ai placa adaugata de tine placa de baza va ignora placa lui. Sa fii atent sa iti conectez monitorul pe placa video si nu pe cea integrata si sa ii pui driverele corecte. Succes!
Nu prea am inteles si din cate stiu am PCI-Express si modelul placii video este http://www.emag.ro/......EVVBKBBBM/ Am auzit ca ruleaza bine jocurile pe care le vreau eu si de asta Nu ma pricep sa schimb placa video dar o sa caut pe net sau ma descurc eu. Cum adica sa conectez monitorul si sa pun driverele corect?
Sa conectez monitorul pe placa video pe care o vei adauga nu in mufa veche. Iar driverele sunt niste programe care iti ajuta calculatorul sa foloseasca placa video la capacitate maxima.
Ai video integrat in placa de baza, dar poti adauga o placa video dedicata, pe unul din sloturile de mai jos, cu care e prevazuta placa de baza:
1 x PCIe x16
1 x PCIe x1
Cauta modele de placi video PCIe x16, dar e bine sa ceri sfatul si unui cunoscator IT, ca sa faci alegerea potrivita (pret/calitate).
Nu poti avea placa video integrata in placa de baza, eventual in procesor. Ar fi bine sa te uiti pe internet sa vezi fiecare piesa care e si cum arata si cum se asambleaza. Daca ai o placa dedicata o poti schimba cu alta (o scoti pe cea veche si o inlocuiesti). Daca ai placa video integrata cumperi pur si simplu o placa video noua si o pui pe placa de baza.
anonim_4396 întreabă: