| Seby80 a întrebat:

Pe un procesor intel i3 3.04 (x4 nuclei), placa de baza H55H-M, ram 8gb, merge sa pun un Procesor Grafic Sapphire AMD Radeon HD6850, 1024MB, GDDR5, DVI, HDMI, PCI-E?

Răspuns Câştigător
| Dubaster a răspuns:

Asta este placa dvs de baza http://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/ecs/h55h-m/ dupa cum spune si tehnologia o placa de baza cu chipset Intel va merge numai pe Intel niciodata nu vom putea pune procesor amd pe placa de baza Intel, daca vrei neaparat Procesor Grafic Sapphire AMD Radeon HD6850 atunci schimbi placa de baza. Avem doua variante
1 Pastram placa de baza H55H-M (INTEL) si ii cautam un procesor INTEL
2 Pastram Procesor Grafic Sapphire AMD Radeon HD6850 si schimbam placa de baza
Recomandarea mea pentru placa de baza H55H-M ar fi Intel Core i3 / Core i5 / Core i7 processors pentru ca doar pe astea le suporta. Daca mai aveti intrebari si vrei sa va ajut cu cea mai mare placere stam de vorba!

9 răspunsuri:
| Dubaster a răspuns:

Poftim? Procesor Grafic Sapphire AMD Radeon HD6850 pe placa de baza H55H-M cu chipset Intel? NICIODATA!

| Seby80 explică (pentru Dubaster):

De ce? ce sa aiba, si ce imi recomanzi la aceeasi putere?

| KodrutZ a răspuns (pentru Dubaster):

Esti stupid. Omul a intrebat de procesor grafic aka PLACA VIDEO.

| MDE94 a răspuns (pentru Dubaster):

Merge, de ce sa nu mearga? din moment ce are PCI-E x16 2.0, merg toate placile video, nu te lua dupa Dubaster, el a abordat alt subiect, si iti recomand placa video la pretul ala face toti banii, totusi mai buna ar fi varianta de la gigabyte, are o racire mai buna si e putin mai oc, numai bine!

Dar merge sa schimb doar placa de baza, si sa pun toate componentele care le am acum (Intel i3, ram 8, etc) si sa pot pune aceasta placa video Sapphire AMD Radeon HD6850? Si care ar fi ce-a mai ieftine placa si buna pentru asa ceva?

| Dubaster a răspuns (pentru Seby80):

Mii de scuze si multumiri lui MDE94 care mia deschis ochii (am inteles cu totu si cu totu alceva, nu stiu unde mi-a fost capu) imi cer scuze. Merge perfect cum spunea si MDE94

Nui nici o problema, eu sunt novice si asa invat despre ce este vorbawinking bafta in continuare! happy

| MDE94 a răspuns (pentru Dubaster):

Fii mai atent data viitoarewinking

| MDE94 a răspuns (pentru Seby80):

Daca mai ai vreo intrebare pune-o pe privat si discutam acolo

| Dubaster a răspuns (pentru Seby80):

Asta este placa dvs de baza http://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/ecs/h55h-m/ dupa cum spune si tehnologia o placa de baza cu chipset Intel va merge numai pe Intel niciodata nu vom putea pune procesor amd pe placa de baza Intel, daca vrei neaparat Procesor Grafic Sapphire AMD Radeon HD6850 atunci schimbi placa de baza. Avem doua variante
1 Pastram placa de baza H55H-M (INTEL) si ii cautam un procesor INTEL
2 Pastram Procesor Grafic Sapphire AMD Radeon HD6850 si schimbam placa de baza
Recomandarea mea pentru placa de baza H55H-M ar fi Intel Core i3 / Core i5 / Core i7 processors pentru ca doar pe astea le suporta. Daca mai aveti intrebari si vrei sa va ajut cu cea mai mare placere stam de vorba!