La programe nu este nici o diferenta doar difera sistemul pe care functioneaza! Majoritatea programelor merg pe toate windows-urile, unele fac exceptii dar programele functioneaza la fel si pe Win7 si pe XP si pe linux si pe MAC, Vista etc.
Da poti instala aceleasi programe si e ok daca sunt si ultimele versiuni la programe.
Nu e nici o diferenta, decat pe ce platfoma e windowsul. Daca ai avut sa zicem inainte windows xp sp3 32 biti si acum ai win7 tot pe 32 biti e ok. sa nu fie diferente intre 32 si 64 biti atat. bafta.
Cum a spus emilpor, ceea ce depinde de fapt e platforma windows. eu am windows 7 acum si nu gasesc soft pentru webcamul incorporat in laptop, inainte aveam vista si aveam un soft(program) ce mergea sa folosesc webcam in a face poze. nu confunda softul cu driverul. camera merge-spre exemplu-la mess, dar nu o pot folosi sub nici o forma prin orice alt program in windows 7 ca sa ma pozez cu ea-sa fac CAPTURE FOTO JUST RIGHT NOW! softul pe care il aveam l-am primit odata cu achizitionarea laptopului si era valabil doar in vista fie el 32 sau 64, nu merge sub nici o forma cu 7. cu nici un program asemanator-doar cu originalul, ce era dupa cum am spus valabil doar pentru vista.
anonim_4396 întreabă: