| enamel a întrebat:

Pentru care se pricep cat de cat la html...credeti ca in 2 luni as putea sa invat acest limbaj?hee hee

Răspuns Câştigător
| Dannyjj a răspuns:

Eu am invatat limbajul la nivel mediu-avansat in vreo 2-3 luni, este foarte simplu acest limbaj, iar cu cateva exersari am reusit sa le retin mai bine si sa creez pagini mai repede(am exersat prin a creea cat mai multe pagini html si de a vedea ce face fiecare comanda), apoi am trecut la limbajul paginii php care este mult mai greu, l-am invatat aproape 3-4 saptamani, iar acum stiu doar notiunile de baza, daca nu exrersezi sa creezi tu pagini web, nu ai cum sa inveti. Pe langa invatat(citit) acele comenzi, mai incearca sa aplicii si comenzile in pagini sa vezi ce fac acele comenzi(functii).
Eu am terminat deja un site creat din pagini php, html, sql cu login, inregistrare dupa email, etc. Dar tot mai am de lucrat la acest site, mereu mai imi vin cateva idei cu ce sa imbunatatesc site-ul, iar in scurt timp voi cumpara domeniu.

7 răspunsuri:
| fryekid a răspuns:

Cauta tutoriale si fa exemplele.

| FuNnYy a răspuns:

Depinde de tine

| missbee a răspuns:

Poate că ABC-ul, adică cunoștințele strict necesare. În 2 luni începi să miști prin el, dar consider că e nevoie de mai mult timp ca să îl știi cu adevărat bine. Depinde și de ritmul tău de învățare.

| NoChanceForUs a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa-ti faci un blog, apoi sa intrii pe forumuri unde sa inveti cum sa ti-l dezvolti cum vrei tu.Asa se invata destul de simplu.Bineinteles la inceput vei da doar copy-paste cod cu cod dar in timp (si citind de ex de pe http://bloggerajutor.blogspot.com/) vei prinde cate ceva.Nici Roma nu s-a construit(sau ars) intr-o zi, asa ca nici tu nu vei invata instantaneu.Ideea e sa vrei.Ti-as putea recomanda si porcarii de caarti intregi dar nu ai sta sa citesti asa ceva, iar despre un "invatat rapid" minune nu pot, pentru ca este imposibil.

| Alex_9631 a răspuns:

Da, daca faci zilnic exersari. Oricum nu vei sti totul la perfectie; cele de baza pentru crearea unu site, editari vei sti destul de bine. Vei fi si tu uimit dupa doua luni.

| Same.User a răspuns:

Vei avea ceva de muncit pana ai sa ajungi sa tii cat de cat o evidenta a codului Html, si sa prinzi notiuni de baza, sunt carti pe aceasta filiera de cate 500-600 de pagini.
Cel mai bun sfat ar fi sa o iei de la 0, ori pe parte de tutoriale ori sa te documentezi din cartile respective.

| balintsebastian a răspuns:

In doua luni esti expert