Detin un ipad, personal iti marturisesc ca te plictisesti de el dupa 1-2 luni.
Exact asa am spus si eu! Ca nu imi trebuie laptopul (aveam calculatorul stricat)! Exact asa ne certam si noi, mi-a cumparat iPad si am renuntat intr-o zi si am dus comp la un service...
Mai bine iti iei un PC bun! Ai sa te obisnuiesti si cred ca te si descurci! Si daca ai sa ai posibilitatea, ia-ti un iPhone ca si telefon Sunt foarte bune!
Asta e pentru SkyWolf,care, in lasitatea sa, a ales fuga de lupta prin "ignor". Fi-ei rusinea usoara!
Jalnic, pur si simplu jalnic.Imi si vad cuvintele mele, degradate si transpuse de catre tine in contextul tau, dupa directia ideologica aleasa de tine.Nici tu,precum nu cunosti religia crestina sub absolut nicio forma reala,adevarata,nu ai dreptul sa arunci provocari copilaresti,ori sa comentezi in halul acesta, dovedindu-ti din nou si din nou, lipsa de educatie adecvata, precum si lipsa de cultura minima necesara unei conversatii cat de cat inteligente.Si,dupa cum latri la mine,nu faci decat sa arati, cu sau fara intentie, ca tu esti cel fustrat, chiar confuz.Delirul tau de ura nefondata, chiar prosteasca as putea spune, conduce spre un singur rezultat:nestiinta(mai degraba prostia) ta iti intrec jignirile jalnice, compuse parca de mintea unui copil de 8 ani, batut la scoala in fiecare zi.Iti reversi nervii prin texte de isteric epileptic,ca,pana la urma,tot impotriva ta sa ti se intoarca cuvintele,coborandu-ti aprecierea cititorilor asupra nivelului tau intelectual.
Si eu nu realizez nimic din lumea inconjuratoare? Iti voi spune cateva cuvinte,care fac parte din elementele ce actioneaza zilnic asupra cursului omenirii:B'nai B'rith,Palladian,Bildenberg, comisia trilaterala, comitetul celor 300, Codex Alimentarius, H.A.A.R.P.,Proiect Blue Beam,eugenie,vaccinuri,sion,miscarile strategice SUA-Israel-UE-NATO precum si China-Rusia-Pakistan-Iran-in zona Iranului, monsanto, big pharma, etc si etc. Spune-mi stii macar ceva despre vreunul dintre exemplele date? Banuiesc ca nu.Si ma exista mii de alte elemente ce actioneaza asupra ta, fara ca tu sa realizezi macar.Degeaba vei da search pe google, caci eu am carti despre asa ceva.Acum,cine nu realizeaza nimic din viata reala? Macar, cunosti vreo notiune din VIATA REALA, si nu iluzia ce o traim momentan? Nu prea cred.Limbajul tau denota inteligenta si educatie scazuta,asa ca m-as mira sa stii ceva despre viata reala, fara sa cauti acum pe internet, doar ca sa-mi demonstrezi copilareste ca nu am dreptate.
E distractiv sa dezbat cu tine pe aceste teme vitale pentru civilizatie, avand in vedere felul in care reactionezi.Ma faci sa zambesc, la cat de naiv imi raspunzi.Prostesc de naiv,combinat cu nestiinta,lipsa de educatie comportamentala,precum si lipsa de cultura.A,da,si inteligenta scazuta, incapacitatea de a comunica civilizat, incapacitatea de a propune argumente logice, ordonate logic(in afara de injuraturi).Si mai este.Tu insuti te condamni in fata oricui iti citeste mesajele.Eu doar incerc sa traduc mai civilizat, si la un nivel mai intelectual, fluviul de incultura si badaranie ce se revarsa prin mesajele tale.Mai ai de spus ceva,care sa nu te faca de ras?
P.S.(daca tot ne place partea asta)aca faci spume la gura,si iti ies ochii din orbite,fa flotari, sau geneoflexiuni, te mai calmeaza, sa nu-ti explodeze ceva vena in cap.Ar fi pacat,ca sistemul sa mai piarda o oaie.
Mda,cam asta ar fi fost mesajul pe care l-as fi postat.Dar, la cat de fricos esti, nici nu ma mir ca nu ma lasi. Oricum, iti multumesc din suflet.Mi-ai aratat ca am castigat acest conflict.Si de asemenea,ai demonstrat ca nu poti face fata adevarului, si de aceea incerci sa-l alungi.
In fine, te-ai facut de rusine cu gestul acesta de las.Te-ai coborat foarte mult, aproape ca imi este mila de tine.Mai degraba ti-ai spus tu ti acele cuvinte ce inchipuie jigniri, avand in vedere cum ai reusit sa pierzi.Mai ai de invatat.Mult.
Nu tot incerca sa ma jignesti, caci nivelul tau de inteligenta este prea scazut ca sa te iau in considerare.Tu si cu vrajitoriile tale.Esti si ma jalnic daca te increzi in asa ceva.Din cate am observat,ai predispozitie spre astfel de fantasme, potrivite doar schizofrenicilor. Dupa cum jicem, jalnic, doar jalnic.Intelectul tau are momentan valoarea unui vierme putrezit din excrementele unui caine mort.Iar personalitatea unei pungi de cipsuri e mai puternica decat a ta.Insanatosire grabnica la cap!
Ai incercat sa vrajesti o fata, ca sa te placa? Acuma, cine-i fustratul? Stiu ca parintii tai sunt ortodoxi, si tu ai numai 14 ani, dar mai mult ca sigur te-ar renega, daca ar sti cine esti cu adevarat.Biblia wicca(ca), magie, si alte prostii.Ce-i, prea mult Harry Potter? Si mai indraznesti sa vorbesti de crestini.Iti vand eu o carte cu magii din basini,daca vrei.Te ajuta sa puti ma urat, comform intelectului. Vrei sfatul meu? Nu le spune parintilor ce esti tu cu adevarat, daca nu vrei sa devii o rusine, precum si o povara pentru ei.O povara sufleteasca. Jalnicule si orbule.Copil mic si prost ce esti.Auzi tu, sa incerci vraji pe fete.Nu ai una pentru inteligenta? Foloseste-o.Uite, hai sa-ti testam puterile de "vrajitor". Afla cine-mi sunt si uned locuiec. Daca faci asta, dovedesti ca nu esti chiar la nivelul de gandac (in)social. Jalnicule.
alexandruvalcea întreabă: