| ReViNeMaScAtii a întrebat:

Pentru cei ce se pricep bine la calculatoare,as avea si eu o intrebare, mai exact cum pot sa imi bag unele programe in LOCAL DISC D? toata memoria din LOCAL DISC C e full iar in D ii aproape gol... fundabig grin

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Lasa in partitia C doar sistemul de operare si alte programe si muta in partitia D toate celelalte: filme, muzica, fotografii, etc.
Dupa aceea dai o curatare si o defragmentare a partitiei C.

5 răspunsuri:
| suffarstar a răspuns:

Pai le dezinstalezi si cand le reinstalezi schimbi locatia, dai browse si alegi locatia D.Si elimina programele/fisierele inutile din C, desktop sau my documents.Instaleaza Ccleaner pentru ca presimt ca iti merge calculatorul foarte greu fiindaca ai memoria plina in C.

| psica a răspuns:

. Selectezi mai multe programe le iei si le pui in D apoi dupa ce s-au copiat le stergi din C si gata.
Baftaa!;]

| Taiger a răspuns:

Foarte simplu dai doar Cut (decupeaza) la Program files (Fisiere program) si dai Paste (Lipeste) in D. Funda?

| ReViNeMaScAtii explică (pentru Taiger):

Daca le mut anumite programe din C in D nu o sa se intample nimic, adica o sa imi mai mearaga?
(abode, yahoo, google, driverele etc)

| Taiger a răspuns (pentru ReViNeMaScAtii):

Nu are ce sa se intample.
Astea trebuie sa stea in C sau in D sau in cazul ca mai ai si alt disk le poti muta si acolo.