anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

PFFF DE CE TOT IMI apar ERORI LA TOATE, la explorer, la opera, la firefox, la google chrome, la toate imi da cate o eroare, la opera, mozila si chrome apare ceva cu certificat expirat nu stiu ce, mi se inchide instantaneu. il deschid din nou, navighez cat navighez, aceas situatie apare ceva apoi mi se inchide. la explorer imi apare asa: information you exchanged with this site cannot be wiewed or changed by other. However, there is a problem with the site`s security certificate. the security is from a trusted certifyng authority. the security certificate has expired or is not yet valid. the security certificate has a valid name matching the name of the page you are tryng to view, do you want to proceed? yes, no. dau no ca daca dau yes ma scoate afara, am reinstalat pana si windows-u', tot degeaba. (inainte de asta aveam win 7, si acolo imi dadea aceleasi erori, acum am win xp) dar tot nu am scapat de erorile alea...io nu stiu ce sa-i mai fac, aveti voi idee ce ar putea fi?

4 răspunsuri:
| AlexDinTimis a răspuns:

DRAGA, ti-ai platit factura la curent?

Pardon)) La internet

Aaaaaaaaa. Am avut si eu problema asta sau cel putin asemanatoare. I-am sunta pe aia de la net si i-am injurat de ce nu imi merge. apoi dupa cateva zile o revenit. Nu stiu daca de la sine sau au facut aia.Vezi si tu suna la aia de la net sau mai asteapta.

| dede11112 a răspuns:

Si mie imi arata la fel la google chorome cu certificat expirat si nici messu nu imi merge cand vreau sa intru pe facebook mi se inchide chiar nu stiu ce are cred ca nu ai platit netu demult