Depinde de procesor, joc, rezolutie. De ceva vreme astea de la AMD iti permit sa joci cu detaliile la mediu cam orice joc in full HD fara mari probleme.
@catank: Hai, lasa-o ca macane! Am jucat WoT cu integrata de pe i3-2120 prin 2012 si mergea ca uns - bine, in 1280X720 si detaliile cam pe mediu, dar totusi. De unde poti sa scoti ineptia asta ca sunt praf si pentru afisaj normal pe ecran? Da o sursa, sa vedem si noi. Nu de alta, dar eu nu am avut nici o problema cu integrata. A, daca folosesti integrata pe iesirea analogica/placa de baza nu are DVI pentru integrata, ghinion.
WoT merge corect iar HD Graphics duce aproape corect orice la 1280x720. Sa vezi teroare de la 1366x768 in sus (sau poate s-o fi intamplat la mine deoarece placa de baza are doar VGA si DVI pentru integrata si astea-s varza pentru Full HD, dar culorile nu ar fi trebuit sa fie alterate cand mut ferestre pe desktop)
Posibil sa fi fost treaba de drivere sau ceva cu cablul/conectorul de pe placa de baza. Sa fim seriosi, oricit de praf ar fi integratele de la Intel, pentru office/filme ar trebui sa fie cam aceeasi imagine ca la o placa cu accelerator integrat. Treaba cu "ai nevoie de placa cu minim 4 MB de memorie daca vrei True Colors in 1280X1024" era prin 1996...
anonim_4396 întreabă: