Nu se mai fac plasme din 2014, azi vorbim de alte tehnologii [LCD, LED, MicroLED, OLED, etc etc.], iar in ceea ce priveste calitatea, toate panourile de astazi sunt superioare, indiferent de firma care le produce, deci mergi la sigur cu oricine iti da un pret mai mic.
LG e mult mai calitativ, la Samsung mereu am auzit ca apar probleme rapid, dupa cateva luni incepe sa se deterioreze sonorul, calitatea video, etc
Plasme nu mai exista de mulți ani, si nici nu sunt convins ca iti doresti TV ce consuma mai mult decât toate aparatele din casa (o plasma de 42inch consuma aproximativ 360-370W/h, un LED cu aceeași mărime nu trece de 70W).
Daca te referi la tehnologia LED, panourile făcute de LG sunt mai bune și mai trainice.
Nu doar panourile, ci întreg TVul.
Detin LCD din 2014 de la LG, 42", smart, nu am avut nici o problema cu el.
Daca te referi la panouri OLED, as merge tot pe LG, au un nivel de negru absolut mai bun și culori mai apropiate de realitate.
Culorile de la Samsung sunt suprasaturate, vivide (foarte intense, dar nenaturale).
Eu când cumpăr un astfel de TV mai urmăresc și suportul pentru aplicatii: Netflix au cam toate, dar Amazon Prime, HBO Go... Etc
Mie ambele mi se par foarte calitate superioară. Tu dar ce vrei să cumperi aceste lucruri"?