anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Platforma de stocat imagini - Flickr, de cateva luni a devenit cu plata, iar eu aveam de ceva ani buni incoace stocate nici mai mult nici mai putin de vreo 20.000 de imagini pe Flickr. Din lipsa de timp, nu am apucat sa le descarc chiar pe toate ca sa pot sterge contul inainte sa fie taxat, iar in perioada asta ma gandesc sa-mi fac totusi cont pe o luna pentru a descarca ce a mai ramas de descarcat. Intrebarea mea este: taxa pe o luna ti se trage din cont exact cand iti creezi contul Pro sau dupa cateva zile? Au ei o data fixa a lunii cand isi incaseaza taxa din contul tau sau scadenta lunara ramane ziua din luna in care ai deschis contul? Si exista o metoda de a anula abonarea dupa o luna? Si pe cont trebuie sa ai dolari ca sa poti plati sau se transforma automat din lei in dolari la transfer?

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Si exista o metoda de a anula abonarea dupa o luna? DA.
Si pe cont trebuie sa ai dolari ca sa poti plati sau se transforma automat din lei in dolari la transfer?
Depinde de unde îi transferi.
Dar ca curiozitate, ce faci cu 20000 de imagini?

| laSoledad a răspuns (pentru sadrian46):

Pot plati cu Revolut oare? Sa-mi transfer suma pe o luna in lei din cont bancar in Revolut si in aplicatie sa fac schimbul valutar, dupa care sa platesc din aplicatie. Se poate asa? Legat de imagini, ele s-au strans cu timpul in viata mea, o parte din ele le aveam si pe alte memorii, dar tin sa recuperez ce mai am de recuperat. Mai bine platesc cativa dolari, decat sa le pierd. Amintirile n-au pret.

| sadrian46 a răspuns (pentru laSoledad):

Așa este, eu mi-am împrăștiat din neglijență pozele cu amintiri și regret.
Ce să zic, revolut e ceva nou, care se vrea, dar se pare după unele plângeri că mai dă și rateuri. Dar pe o lună nu sunt mulți bani, poți să încerci.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru laSoledad):

Desigur ca se poate plati cu Revolut.