| xRaduC a întrebat:

Playlist-urile pe YouTube se blocheaza la indexul 21. Am remarcat ca, daca schimb personal indexul clipului, se reia foarte ciudat ordinea clipurilor. Daca indexul original era 23 si l-am schimbat la 40, urmatorul clip era 14, iar urmatorul devenea 21, doar ca nu mai era ordinea din playlist. Foarte straniu. Vreo idee cum pot rezolva asta, astfel incat sa vad ordinea corecta dupa indexul clipului din playlist si sa nu se buleasca incat sa sara peste alte videoclipuri? Nu sunt primul care intampina problema asta, dar poate e cineva care stie si se ofera sa impartaseasca din cunostinte happy

4 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Esti sigur ca nu ai functia shuffle activata?

| xRaduC explică (pentru LPCTSTR):

Sunt absolut sigur ca sunt in ordinea descendenta a datii upload-ului lor, de altfel, cea default, pe care dai click atunci cand intri intr-un canal la Videos -> Uploads -> "PLAY ALL", deci nu sunt puse intamplator cu optiunea Shuffle. Orice playlist as pune, la fel imi face sad Ideea e ca ele sunt in ordinea buna, doar ca e enervant ca afiseaza indexul 21, cand e de fapt clipul 514. As vrea sa stiu si cate clipuri mai sunt pana la sfarsitul playlist-ului, dar YouTube e ceva in genul "nope"...

| LPCTSTR a răspuns (pentru xRaduC):

Incearca sa stergi cacheul, eventual incearca cu alt browser.
Eu nu am problema asta.

| xRaduC explică (pentru LPCTSTR):

Da, nu imi pot inchipui care e problema. Am dat clear cache-ului, intoocmai cum mi-ai sugerat, dar tot la fel...