Salut pentru a alege o consola exista mai multi factori.Eu iti voi da o consola castigatoare pe categorii.
1. Daca te axezi mai mult pe single ambele console sunt bune.
2. Exclusivitatile:Aici fiecare consola are jocurile ei care difera. Exclusivitatile Xbox-ului sunt:Halo, Fable, Forza, Gears of War
Exclusivitatile PS3-ului sunt:Beyond: Two Souls, Heavy Rain, God of War, Uncharted.
Acum este alegerea ta si care iti plac mai mult.
3. Daca te axezi online si vrei o comunitate mare Xbox-ul este ceea ce vrei tu dar este si o anumita taxa de 13 euro pe luna.Dar daca nu iti permiti acei 13 euro pe luna si cu o comunitate mai mica PS3-ul e pentru tine.
4.Grafica ambelor console este aceeasi difera doar brightness-ul sau unele mici efecte.
5.Comoditatea controller-ului.La aceasta categorie Xbox-ul castiga deoarece controller-ul acestuia nu creeaza o senzatie de durere dupa cateva ore de joaca.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Eu cred ca la ps3 este mai confortabil controller-ul deoarece am vazut si pe youtube ca ii mai bun dar in fine, ma intreb de ce xbox are o comunitate mai mare fata de ps3? desi la xbox platesti si la ps3 nu. Nu ar trebui sa fie invers?
Eu as merge pe generatia noua si as cumpara un playstation 4. Consolele actuale odata cu aparitia celor nextgen o sa fie date deoparte, toate exclusivitatile o sa fie pe cele noi.