| Ercjiaai a întrebat:

PlayStation 4 sau XBox One? Care şi de ce? Eu am inceput sa înclin balanța către PlayStation din mai multe motive cum ar fi :1)Design-ul care îl face mai mic față
de consola celor de la Microsoft, plus ca PS4 se poate aseza orizontal dar si vertical
2)Puterea grafica a consolei de la Sony cu 40% mai mare decat cea de la Xbox One( Placa video GDDR 5 fata de GDDR3, PS4 putand atinge 1.84 TFLOPS fata de 1.31 TFLOPS)
3)Controller-ul care mi se pare mai usor de controlat, si cu un desing mai placut, plus acel touchpad care poate fi folositor in viitor
4)PlayStation plus ofera un joc gratis lunar, de obicei acel joc fiind AAA. La Xbox Live se ofera 3 jocuri, dar de o calitate mai scazuta
5)Sistemul de operare ( interfenta) mi se pare mai rapida si mai interactiv la PS4
6) Exclusivele: The last of us, Uncharted, The Order 1886, Evolve
Insa si Xbox-ul are avantajele lui, mai putine la numar:
1) Kinect-ul este mult mai bun decat PlayStation Camera, dar avand in vedere ca nu o sa-mi achizitionez un asemenea aparat, nu ma intereseaza
2) Jocuri exclusive : Halo, Forza Horizon, Forza Motorsport
Voi ce parere aveti? Care este mai buna?

4 răspunsuri:
| RB26DETT a răspuns:

Alege cu incredere PS4! Arata mai bine, mai mic, mai capabil! Xbox one are foarte foarte multe dezavantaje! cauta pe youtube si veziwinking

| Radu_Tudor_1997 a răspuns:

Ps3. De ce? Nu trebuie sa plătești ps plus ca sa te joci multiplayer

| Ercjiaai explică (pentru Radu_Tudor_1997):

Vad ca nu ai inteles intrebarea. Vreau o consola de ultima generatie. Nu pot juca FIFA 15 sau WWE 2K15 cu aceeasi grafica ca pe PS4 si pe PS3. Inainte sa comentezi citeste intrebarea de mai multe ori.

| Radu_Tudor_1997 a răspuns:

Treaba ta... eu doar ți am dat o informație.