| georgianna a întrebat:

Please help! e urgent! mi-am reinstalat windows=ul si ar fi trebuit in mod normal sa pot reinstala placa de baza de pe cd-ul primit la achizita pc=ului, insa nu imi recunoaste cd-ul pentru ca este zgariat si nu il citeste.Problema este urmatoarea:nu sunt acasa sa ma uit pe documentele calculatorului si nu stiu ce driver sa descarc pentru placa.PE cea pe care am instalat-o de pe net o vad in device manager dar mie tot nu imi apare LAN pentru conexiunea internet si primesc mesaj ca nu am placa.despre ea stiu doar ca e NVIDIA NFORCE2 dar mai multe detalii nu stiu.Va rog mult cineva priceput sa ma ajute. e urgent! cum sa rezolv problema?

Răspuns Câştigător
| PESTELETAU a răspuns:

Poi. Daca iti este zgariat CD e problema... Atata pot sa iti zic. e o problema majora! instaleaza AIDA 32 si aici ai tot ce contine PC`ul tau si Driverele de download...

3 răspunsuri:
| costymaximus a răspuns:

Instaleaza programul everest si iti arata el ce placa de baza ai. Uite-l aici http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/Everest-Home-Edition.shtml

| costymaximus a răspuns:

Da un telefon acasa sa-ti dicteze de pe prospectele calculatorului datele placii de baza. Internet nu ai, cutia calculatorului nu ai, cum vrei sa afli pe ghicite?

| georgianna explică:

Nu ma lasa sa instalez nici aida nici everest...alte idei va rog!?