Instaleaza Nokia PC Suite dupa care conecteaza telefonul prin intermediul cablului de date la calculator iar daca iti cere ceva dupa ce l-ai legat da-i transfer de date sau mediu de stocare, ma rog nu stiu cum apare exact la Nokia.
1. Ce model de telefon
2. Ar trebui sa ai la setari pe parte de conectivitate usb o optiune pe care ar trebui sa o setezi pentru a folosi spatiul din telefon, asta in cazul in care nu ti se ofera o astfel de optiune in momentul in care legi telefonul la calculator.
3. In functie de modelul/marca telefonului pot exista diferite programele de sincronizare intre telefon si calculator prin care poti adauga fisiere. Ex: PC Suite, PC Companion, etc.
Depinde si ce telefon ai. Daca telefonul tau are generalitati de transmitere de date clasice inseamna ca doar unesit cablul cu telefonul si PC`ul, pe ecran iti va aparea un tabel pe care apesi Open folder to view files, il deschizi si arunci in el toti ce iti trebuie. Dar ultimele smart Phone`uri au nevoie si de nu stiu ce programe...
Nici eu nu stiu am si eu si chiar nu am reusit sa descarc nimic, dar cand am intrebat pe cineva mi-a spus ca trebuie sa instalez un program depinde de modelul telefonului
Nu trebuie sa instalezi nimic bagi o mufa de la cablu in telefon si una in pc pe ruma te intreaba cv pe telefon si dai transfer de date.
Funda?