| andrutzzzzza a întrebat:

Please helppp! deci am un Samsung star 3 si l-am decodat de curand. de cand i-am facut asa imi tot face figuri. ba mi se restarta ba imi spunea ca nu am destula memorie la tel asa ca nu puteam sa pun wallpaper etc in fine asta nu conta prea tare dar cand l-am luat astazi de la service sau cum se numeste s-a dat de tot peste cap. ce vreau sa spun este ca atunci cand il aprind imi arata ca se incarca si ramane asa. ce pot sa fac? ati patit si voi asta sau stiti ce ar si cum il pot repara? m, entionez sa spun ca cel de acolo spunea ceva de genul ca a rescris soft-uerul sau asa ceva.a facut asta de mai multe ori si acum nu mai stiu ce sa fac! funa pentru un raspuns care sa ma lamureaca

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca ti-au umblat la soft, si nu exista unul oficial pentru download, atunci, iti va face tot timpul figuri. In principiu, decodarea si resoftarea sunt 2 lucruri distincte.

Incearca sa dai reset pentru a reveni la setarile din fabrica, sau incearca sa-ti reinstalezi singura android-ul de pe el.

| Seby90 a răspuns (pentru anonim_4396):

Hard-reset in momentul asta poate sa ii strice rau de tot partitia de boot.

Du-l inapoi la cei in cauza si spune-le scurt, ati facut o treaba de rahat, reparati-mi telefonul.

| andrutzzzzza explică (pentru anonim_4396):

Pai si cum ii dau reset? ca nu pot sa il aprind!

| anonim_4396 a răspuns (pentru andrutzzzzza):

Incearca sa il conectezi cu un cablu de date, instaleaza driver-ul si programele auxiliare, si dai resetare la soft, din programul de la Samsung.

3 răspunsuri: