Mai instaleaza o data windows? si daca tot asa face spune si tu ce maisnarie ai (laptop, pc)ce sistem ai pe ea, windows XP Wista... da mai multe detalii!
Eu daca ma duc la doctor si ii zic doar atat "ma doare tare" de unde crezi ca ma va ajuta daca nu ii dau detalii, ce ma doare, ce am facut ca sa ma doara, etc.
Da si tu detalii:
Ce calculator ai
Ce windows ai avut si ce incerci sa instalezi pe acel calculator,
Cand da eroarea? Inainte sa instalezi, in timp ce instalezi sau la sfarsit ce instalezi windowsul sau dupa ce ai reinstalat windowsul intra in desktop?
Cum adica nu iti mai merge hardware, ce iti zice ca nu mai merge? Eu cred ca este vorba de drivere, cauta cd-urile ce le-ai primit cu calculatorul si instaleaza acele drivere, daca nu ai cd-urile atunci bravo tie ca te-ai pus sa reinstalezi windowsul asa de capul tau si pune-te de pe acum sa cauti ce placa video, sunet, retea ai si sa iti faci timp sa iti cauti driverele acelor placi si sa fie compatibile cu acel windows.
P. S. Pentru orice eventualitate daca chiar nu ai cd-urile si afli ce placi ai, posteaza aici denumirea lor, poate te ajut eu, mai ales la placa video ATI, audio Realtek, Lan Realtek.
. am windows exp... da cand lan isntalat mai sps unu ca trebuie instalat depe un sidi hardwere