Trebuie sa iti schimbi parola la adresa ta de pe yahoo cu care te loghezi pe mess. Iata cum faci: intri pe yahoo, te loghezi. In dreapta ai o options - mail options - account information. Iti va cere sa te loghezi din nou, pui parola veche. Iti intra in Yahoo ID Card de unde poti schimba parola. Daca nu merge..imi scrii pe privat, dar nu vad de ce nu ar merge daca respectii pasii astia.
Cu parola noua te vei putea loga si pe mess.
Te loghezi pe mail si ai sus account info, de acolo pun pariu ca te descurci.
Spor!
Dai pe messenger si apoi dai my accont info o sati apere sa scrii parola veche apoi dai unde scrie change password o sa iti apare sa scrii parola veche si mai jos sa scrii parola noua mai scrii odata parola noua sa o cofirmi. Apoi o sa vervici daca s-a schibat parola o sa iti trimeata un mesaj ca au aprobat schibarea parolei.
Melania a raspuns:Trebuie sa intri pe internet cu intrebarea cum poti sa iti schimbi parola de la yahoo! mesesenger. Dupaia dai enter.Trebuie sa dai clik unde scrie :Y! m COllection:Cum sa iti schimbi parola de la id. Dupaia faci din noi conectarea la id tau
Sa imi spui daca ai reusit
Cum pot sa mi schimb parola de mess fara sa ma loghez pentru ca cineva a incercat sa mi sparga parola si mi a aparut problema aia cu your id account has been locked si dupa 24 de ore nu mi a mai aprut problema aia, acum mi apare canu i buna parola! poate sa ma ajute candva plzZZZ
dragonu99 întreabă:
Meli34 întreabă:
BoomBoomToxic întreabă: