Erori exista doar datorita factorului extern, procesorul niciodata nu va gresi.
Daca tu nu poti intelege procesorul si modul in care el a fost invatat sa lucreze, nu inseamna ca este vina sa.
Totusi, fiecare procesor are o limita. De la acea limita, intr-adevar, ti se va afisa "E" sau "Error" cand incerci sa treci peste limita sa de calculare/procesare.
Dar ca raspuns general, procesorul niciodata nu ar trebui sa greseasca (cu exceptia vechimii, a factorilor exterioari, a efectelor lucrului procesorului).
Nu.
Dar vezi ca unele calculatoare nu respecta ordinea efectuarii operatiilor (decat daca folosesti paranteze, ceea ce e stupid), doar acolo poate gresi.
Pai nu "unele" calculatoare, ci toate, la nivel de hardware zic.
N-ai zis. Insa ai spus "acolo poate gresi", anume la oef, ceea ce este deficitar, iar, daca o luam pe liveluri, greseala mentionata de tine nu se intampla la livel de hardware, pentru ca nu este intentionat sa functioneze conform oef din simplul motiv ca totul se intampla in pasi.
Nu, omule, calculatoarele nu gresesc la oef, de dracu ai?
Oef nu exista la nivel de hardware, este imposibil sa ai oef (fara paranteze) pentru ca nu exista instructiuni in procesor sa-i spuna ca daca vede ecuatie ce necesita oef, sa o calculeze prin oef. De asta calculatoarele nu gresesc la oef... pentru ca ele nu fac oef fara sa le spui lmfao.
Am admis ca nu ai mentionat a cui e vina, insa discutia necesita strict implicarea factorului uman pentru a avea sens in corelatie cu ce spui tu.
anonim_4396 întreabă:
Sports întreabă: