| dany1988122 a întrebat:

Poate sa fie monitorul incompatibil cu placa de baza sau cu procesoru? l Pe cele vechi nu imi aparea ''input not supported''.

9 răspunsuri:
| relian a răspuns:

-Poate s-a miscat cablu ala si nu este bine conectat, deci conectia poate fi una din cauze
-O alta cauza, cablu rupt, ceva in neregul; a cu acel cablu
-Rezolutia este alta cauza, daca cele de mai sus is bune.

Monitoarele suporta anumite rezolutii, placa video la fel are anumite rezolutii ce pot fi setate.

Daca este setata la placa video o rezolutie f mare, iar acel monitor nu o suporta, atunci da acel mesaj, ca nu suporta.

Deci trebuie sa setezi placa video la o rezolutie mai mica.Afla la acel monitor ce rezolutie maxima suporta, apoi stii la cit se setezi placa video.
Cam astea is posibilele cauze alea acelui mesaj.

Daca ai folosit acel PC la un monitor mai bun, este posibil ca rezolutia sa sze fi ajustat automat dupa acel monitor si sa fi ramas setata acolo.
Cind ai folosit alt monitor mai slab, PC-ul na mai trecut mai jos automat, asa ca trebuie tu sa intri la setari la graphics card si sa setezi alta rezolutie.

| dany1988122 explică (pentru relian):

L-am incercat pe un televizor si functioneaza, cu acelasi cablu

| relian a răspuns (pentru dany1988122):

Atunci este de la rezolutie cum am spus. Daca nu-i nici de la rezolutie, atunci e monitorul defect, cam asta e tot.

| lpavel a răspuns:

NU! Problema e de la cablu sau ai o placa video in pc de 25 de ani iar monitorul e de ultima generatie!
Eu as opta pentru cablu sau mufe, deci schimba cablul sau foloseste alte mufe ce mai ai pe acolo.

| dany1988122 explică (pentru lpavel):

Am un HDMI. Aveam si inainte placa video

| Mihhhhhhhh a răspuns:

E stricat procesorul.

| dany1988122 explică (pentru Mihhhhhhhh):

Cum sa fie stricat daca functioneaza pe alte monitoare? Vad ca e o problema cu monitoarele Accer

| Mihhhhhhhh a răspuns (pentru dany1988122):

Atunci nu sunt compatibile.

| dany1988122 explică (pentru Mihhhhhhhh):

Cam multe monitoare Acer vad rolling on the floor