| Morreti a întrebat:

Poate sa imi spuna daca e vreo difereanta intre un procesor i5 si unul i7 care au aceeasi frecventa in GHz si 2 nuclee?

Răspuns Câştigător
| hp8510p a răspuns:

I7 are in plus Hyper-Threading adica mai multe nuclee virtuale.Doar programele profesionale necesita asa ceva.In gaming nu te ajuta cu nimic, niciun joc nu foloseste Hyper-Threading

| Morreti explică (pentru hp8510p):

Asta voiam sa stiu big grin

Multumesc!

6 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

I7 folosesti numai daca intrebuintezi calculatorul la performante maxime.Altfel nu merita sa -l platesti.

| TwiSt1997 a răspuns:

Exista diferenta in proiectare, i7 fiind mai bun.Crezi ca-s astia nebuni de-l pun mai scump?laughing

| Ionel85 a răspuns:

Diferente de nucle, diferenta structuri e o evolutie a tehnologiei. http://bit.ly/1hBTCel

| ionutdaniel98 a răspuns:

Practic diferenta dintre i5 si i7 tine de sa-i zic asa "puterea" sa practic i7 e mult mai bun datorita acestui fapt
P.S.:mi se pare o intrebare cam nepotrivita nu-i inteleg rostul
happy

| Morreti explică (pentru ionutdaniel98):

Pai eu vreau sa imi cumpar un laptop cu un procesor i5 2.6 (bost 3.1) care e mai ieftin decat un laptop care are aceleasi specificatii doar ca are procesor i7 2.6 (bost 3.1) (ambele au 2 nuclee). Eu vreau sa il cumpar pentru jocuri si daca nu e diferenta asa mare...dc as cumpara un i7? Nu sunt miliardar...