| Aditzu_5646 a întrebat:

Pot afisa aceiasi dimensiune vizuala a fontului in orice device?

Vreau sa realizez un mic site cu design responsive. Din tot ce am citit eu pana acum, imi este clar ca trebuie sa lucrez cu dimensiuni relative in tot ceea ce tine de imagini si alte elemente grafice. Totusi, nu am inteles cum sa abordez fonturile.

Mai precis, as vrea sa pot pastra aproximativ aceiasi dimensiune in mm pentru fontul folosit in paragrafe. Daca folosesc px nu e bine pentru ca multe din dispozitivele mobile au rezolutii mai mari decat laptop-ul iar fontul va fi criminal de mic. Daca folosesc %, am inteles ca unitatea asta se raporteaza la elementul parinte (sa zicem in cazul meu body). Ce ar trebui sa dau la font size in body ca sa obtin efectul dorit?

2 răspunsuri:
| RedPoint a răspuns:

Nu iti fa probleme pentru asta, pune o dimensiune nici prea mare nici prea mica a fontului, dar oricum se poate ajusta din browser asta, poti da zoom, daca la asta te referi.

| alexcatana a răspuns:

Si eu mi-am facut un magazin online responsive, ma rog nu l-am facut eu, eu am dat banii, mi l-au facut baietii de le websignal.ro, ofera consultanta gratis, ii gasesti aici daca vrei.
http://www. websignal.ro/creare-site-responsive/