E posibil sa fie de la un driver care nu e pe deplin compatabil cu windows 7, asa pateam si eu cu placa video cand aveam windows XP, dar sa inteleg ca esti sigur ca nu e din vina placii de sunet? pentru ca ar putea fi de la driver-ul placii de sunet, daca zici ca da blue-screen si la shutdown. poti dezinstala driverele unul cate unul, pana descoperi problema ( daca problema tine de soft). poti cauta pe google acea eroare pe care ti-o da, si poate gasesti ceva detalii.
Depinde, sunt multe cauze, de la Overclock peste masura la Procesor, la temperaturi ridicate, pana la probleme cu memorii RAM.
Daca ai windows 7 32 bit intr-adevar vei avea probleme daca ai un pc cu mai mult de 4 gb ram sau 2 procesoare fizice. daca ai windows 7 64 bit poti rula fara probleme 2 procesoare fizice si windows-ul poate recunoaste pana la 256 de nuclee de procesor. acum daca ai windows 7 starter/home basic/home premium pe 64 bit vei avea probleme daca ai mai mult de 16 gb ram, daca ai windows 7 professional/enterprise/ultimate pe 64 bit poti pune pana pe la vreo 192 gb ram. depinde de care windows 7 ai pe pc. eu tind sa cred ca ai varianta pe 64 bit, si nu cred ca ai mai mult de 16 gb ram, chiar daca ai e putin probabil sa dea blue-screen de la asa ceva, ci pur si simplu nu iti va recunoaste RAM-ii pe care ii ai in plus fata de 16 gb. exact ca si windows XP, poti pune 10 gb ram, el iti va recunoaste doar 4 gb. blue-screen-urile pot fi intr-adevar de la ram, dar nu din cauza ca ai prea multi ( ca acel taran cu 24 gb , sa fim seriosi, nu ai ce face cu mai mult de 6 gb) ci din cauza ca o placuta poate fi defecta. in ce situatii iti da blue-screen? sau da asa si cand e idle?
Uneori imi da si cand dau shutdown...am placa de sunet atasata si inainte o instalam de pe cd si imi dadea bluescreen foarte des, apoi am gasit driverul in alta parte si a mers, am windows 7 ultimate
E posibil sa fie de la un driver care nu e pe deplin compatabil cu windows 7, asa pateam si eu cu placa video cand aveam windows XP, dar sa inteleg ca esti sigur ca nu e din vina placii de sunet? pentru ca ar putea fi de la driver-ul placii de sunet, daca zici ca da blue-screen si la shutdown. poti dezinstala driverele unul cate unul, pana descoperi problema ( daca problema tine de soft). poti cauta pe google acea eroare pe care ti-o da, si poate gasesti ceva detalii.
anonim_4396 întreabă: