| numesiprenume0 a întrebat:

Pot cauta persoane pe Facebook doar completand filtre? Gen: locul nasterii, studii... odata cred ca era ceva de genul dar nu mai gasesc. Ma poate ajuta cineva? Ofer funda!

3 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Poti seta cautarea pe persoane, apoi iti apar filtrele in partea stanga (cand intri de pe pc cu windows, nu pe telefon).
Dar ia in calcul faptul ca multe persoane au ales sa nu poata fi gasite prin cautare, din setarile lor de confidentialitate.

| relian a răspuns:

Motorul de cautare al Facebook este cam varza laughing uneori nu poti gasi nici daca scrii adresa corecta,dapai sa mai cauti mai stiu eu ce chestii.
Deci pe Facebook nu poti cauta ceva de genul cum ai aratat tu, poate le sugerezi tu sa isi imbunatateasca cautarile.
Eu nu stiu sa poti cauta pe Facebook persoane dupa acele filtre, sincer ma si mira faptul ca ei ignora chestia asta.
Daca mergi pe niste websiteuri slabe rau poti cauta dupa multe filtre, dar banui ca la acele siteuri is putine persoane inscrise, pe cand la Facebook adera o intreaga planeta.
Dar si asa ar fi o idee buna sa le sugerezi asta.
Eu am cautat persoane stiind adresa si nu e capabil sa imi gaseasca.
Cred ca cautarea este mai buna daca cauti persoane din tara unde locuiesti sau zona unde locuiesti.
Daca incerci sa cauti persoane din alte tari, chiar de le stii adresa nu-ti prea aduce cine stie ce rezultate.
Vorbesc aici cautand de pe calculator nu telefon.

| Denisa0954 a răspuns:

De ex, scrii numele persoanei la căutari si apeși enter. O sa ti apara postari, persoane, grupuri, etc. Apeși pe persoane, si acolo iti vor apărea filtrele