Nu poți face "RAID0" cu rețele. RAID0 la hard disk-uri presupune dublarea vitezei de citire/scriere și a timpilor de acces (în teorie dublare, în practică depinde de tipul RAID-ului, dacă este realizat la nivel hardware sau software, în principiu ce realizează RAID-ul integrat pe plăcile de bază ajută la o mărire de 20-30%). Fără hard disk-uri identice NU poți face RAID, ca să înțelegi ce face o matrice RAID0 - când copiezi o melodie de 4MB pe un RAID0 format din două harduri identice, 2MB din melorie se duc pe un hard, alți 2MB se duc pe celălalt, în același timp.
Cu wireless-ul, te poți conecta simultan la două rețele cu două adaptoare, dar nu le vei putea folosi pe amândouă în același timp din cauza limitării sistemului de operare și a programelor.
Stiu ce si cum de Raid 0, am dat doar exemplu ca sa inteleaga omu´ la ce ma refer.
Poti conecta compul la cate retele vrei tu si wireless si cablu, el tot cu una va merge. Dar exista un soft care-yi vede toate retele pe care le ai tu si ai acces la ele si ti-o alege automai pe cea mai buna.Nu ma intreba cum se numeste ca nu mai stiu! Cauta-l pe Giugle!