| SorinELoo7 a întrebat:

Pot folosi lavariera in locul microfonului de la casti sau al microfonului de birou?

7 răspunsuri:
| cryssu2008 a răspuns:

Bineinteles, dar iti trebuie una mai buna. Poti incerca acele lavaliere care sunt pe wireless.

| emilitalia a răspuns:

Se poate dar depinde de tipul de lavaliera pe care il ai. Cele mai bune pentru PC sunt cele care au wireless.

| SorinELoo7 explică (pentru emilitalia):

Imi poti arata poze sau vreun site cu lavariere care sa mearga undeva la distanta de 10 metri?

| emilitalia a răspuns (pentru SorinELoo7):

Aici ai ceva care merge pana la 250m dar pretul este cam piperat.Incerca si mai cauta si alte modele http://www.f64.ro/......index.html

| SorinELoo7 explică (pentru emilitalia):

Dar de ce sun mai bune pentru PC lavalierele de tip wireless sunt mai bune? Celelalte modele (ex. acelea de la TV) ce au sau/si ce nu au? Explica-mi putin, te rog!

| emilitalia a răspuns (pentru SorinELoo7):

Si cele de la TV sunt tot de tip Wireless. Deoarece au amplificator incorporat si asta te ajuta sa le folosesti la PC. Eu am primit un microfon profesional super destept cadou si nu am ce face cu el deoarece am nevoie de un mic preamplificator pentru a putea fi folosit la PC.

| TakeSloW a răspuns:

Da...Depinde de lavariera.Eu am avut una care inregistra sunetele de la 10 metri.