| JustMee96 a întrebat:

Pot sa conectez doua boxe la un singur terminal? (am doua,dar mai merge decat unul, nu stiu de ce.) Multumesc anticipat! big grin

Răspuns Câştigător
| stlucian a răspuns:

Depinde de impedanta de iesire a sistemului si de impedanta difuzoarelor/boxelor cum le legi: serie sau paralel.ATENTIE O LEGATURA INCORECTA poate duce la distrugerea canalului/sistemului.

Poate putem rezolva sistemul audio daca te pricepi cat de cat.Ce sistem/marca/iesiri/etc?

| JustMee96 explică (pentru stlucian):

Am inseriat boxele si le-am conectat la un singur terminal, astfel am observat ca, combina are putere sa distribuie pe ambele boxe, fara sa dauneze calitatii sunetului, si fara alte interferente. oricum multumesc ca ai incercat sa ma ajuti.

| stlucian a răspuns (pentru JustMee96):

E OK dar verifica daca ai posibilitatea temperatura finalului(pe radiator) la o putere mai mare de 50%.Sa nu ai surprize de supraancalzire! Daca poti tine degetele pe radiator dupa 5-10 minute e super.Grija ca supraancalzirea poate apare si un 1-3 minute in cazul diferentelor de impedanta prea mari.

| JustMee96 explică (pentru stlucian):

Momentan e ok, nu sesizez nici o problema. Si faza e ca, ascult muzica inca de cand am pus intrebarea.

| stlucian a răspuns (pentru JustMee96):

Atunci n-ai de ce sa-ti faci problemewinking

4 răspunsuri: