Da,cred ca poti. eu am android. dar am cautat acum pentru tine. intra aici, te rog http://www.windowsphone.com/ro-ro/store/top-free-apps si in stanga ai Instalati. Dai pe "instalati", si apoi astepti sa vezi ce se intampla. Daca intampini dificultati, revino cu o noua postare.
Multumesc frumos. Credeam ca pot sa-l ''pacalesc'' putin pe telefon. Eu am o problema cu contul de Microsoft, nu pot sa-l folosesc. De 2 zile ma tot plimb cu telefonul pe la astia de la Orange-uri si nici ei nu stiu ce sa-i faca
Nu stii ce extensie au aplicatiile pentru sistemul tau de operare? pentru android au apk, iar pentru windows 8 ce extensie au?
De ce nu iti faci un alt cont pe site-ul celor de la Microsoft? pe telefon nu ai conexiune la internet ca sa intri direct de pe telefon si sa descarci aplicatiile?
Chiar nu stiu ce extensie au... am conexiune la net dar nu pot sa descarc aplicatii/jocuri. imi spune ca trebuie sa am cont de Microsoft. ok mi-am facut cont si tot nu ma lasa. credeam ca defect, mi-am mai facut unul si tot nu pot. le-am urmat toate instructiunile si nu merge. chiar nu mai stiu ce sa ii fac.