| melena a întrebat:

Pot sa descarc aplicatii pentru smartphone cu sistem de operare windows 8, pe calculator, iar apoi prin cablu de date sa le pun pe telefon?

6 răspunsuri:
| Masinadescris a răspuns:

Da,cred ca poti. eu am android. dar am cautat acum pentru tine. intra aici, te rog http://www.windowsphone.com/ro-ro/store/top-free-apps si in stanga ai Instalati. Dai pe "instalati", si apoi astepti sa vezi ce se intampla. Daca intampini dificultati, revino cu o noua postare.

| melena explică (pentru Masinadescris):

Multumesc frumos. Credeam ca pot sa-l ''pacalesc'' putin pe telefon. Eu am o problema cu contul de Microsoft, nu pot sa-l folosesc. De 2 zile ma tot plimb cu telefonul pe la astia de la Orange-uri si nici ei nu stiu ce sa-i faca sad

| Masinadescris a răspuns (pentru melena):

Nu stii ce extensie au aplicatiile pentru sistemul tau de operare? pentru android au apk, iar pentru windows 8 ce extensie au?

| Masinadescris a răspuns (pentru melena):

De ce nu iti faci un alt cont pe site-ul celor de la Microsoft? pe telefon nu ai conexiune la internet ca sa intri direct de pe telefon si sa descarci aplicatiile?

| melena explică (pentru Masinadescris):

Chiar nu stiu ce extensie au... am conexiune la net dar nu pot sa descarc aplicatii/jocuri. imi spune ca trebuie sa am cont de Microsoft. ok mi-am facut cont si tot nu ma lasa. credeam ca defect, mi-am mai facut unul si tot nu pot. le-am urmat toate instructiunile si nu merge. chiar nu mai stiu ce sa ii fac.

| cflorin11 a răspuns:

Da