Da, poti instala intr-o masina virtuala. VMware sau VirtualBox.Cauta asta pe google si gasesti mai multe informatii. VMware pentru win 7 are niste optimizari, iar in ubuntu merge mai bine pe VirtualBox.
Asa cum a scris Shaddar, poti instala DOAR pe o masina virtuala (Virtual Box). Daca vrei sa instalezi in paralel doua sisteme de operare pe acelasi hard-disk poti incerca doar cu Linux (Ubuntu, Mint, Pinguy), pentru ca MAC OS-X nu poate coexista (cel putin eu asa stiu) cu alte sisteme de operare pe un hard real. Succes!
Ok deci pot instala Mac OS-X pe win 7? Si clar nu vreau sa am doua sisteme de operare.doar Mac OS-X!
Si inca o chestie... Spuneti-mi mai clar cum ar trebui sa fac si ce anume sa fac ca sa pot avea MAC OS-X pe pc! Multumesc
Am incercat sa instalez MacOS pe un pc, fara masina virtuala.Nu mi-a mers. Unii spun ca ar fi nevoie de anumite componente ( pentru ca si mac-urile au doar anumite componente), altii spun ca nu se poate.Eu iti spun doar ca nu mi-a mersDaca vrei sa incerci, ia de la cineva un dvd original...si stiu ca trebuia neaparat sa ai un procesor intel.Pe AMD parca nu mergea.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: