Pe virtual machine nu de pe virtual machine. Fa-te inteles. Da se poate sa instalezi pe masina virtuala, iti recomand driver booster de la iobit software.
Pai nu trebuie sa instalez driverele la fel ca de pe PC( nu VM )?
Nu. Le poti descarca in virtual machine, le poti copia pe host si de acolo le poti instala.
Ma eu vreau sa ma joc pe Virtual MAchine si nu ma lasa ca nu am driverele, ce fac?
Ba da faci la fel ca pe host. Eu doar ti-am dat un program care le descarca si instaleaza pentru tine. Daca vrei sa le instalezi manual se poate.
Si inca ceva, pe Virtual Machine, cum sa vad ce driverele sa instalez, sau este anumit doar pentru VM drivere?
De aceea ti-am zis sa descarci driver booster, el detecteaza driverele necesare si le instaleaza pentru tine. In principiu ar trebui sa fie aceleasi drivere ca si cele de pe host, doar e aceeasi configuratie.
Aha, si cum dau sa detectez driverele necesare, dau Settings>Drivers>Ok? sau cum
Na daca sunt 2 programe dc mi-ai spus sa instalez ala, parca Driver booter detecta, acum detecteaza everest, cum vine?
Ambele sunt pentru detectie insa driver booster le si instaleaza. Nu asta a fost intrebarea ta? "Cum detectez driverele necesare"? Foloseste driver booster si o sa-si faca treaba.