anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pot sa introduc un stick usb in acest TV? : http://www.cel.ro/......full-hd-l/ si sa vad un film HD 1080p dupa el? Nu de alta, dar nu am chef sa-mi achizitionez un stick degeaba.

Mersi.

Răspuns Câştigător
| RaduTN a răspuns:

Da poti, are un port usb.

| Jipa95 a răspuns (pentru RaduTN):

Are la dracu 2 intrari usb laughing Te-ai uitat la hdmi.

| RaduTN a răspuns (pentru Jipa95):

"Conectaţi-vă stick-ul de memorie USB, camera digitală, playerul MP3 sau alt dispozitiv multimedia la portul USB din partea laterală a televizorului dvs. pentru a vă bucura de fotografii, videoclipuri şi muzică cu browserul de conţinut uşor de utilizat de pe ecran. " Ce lene iti e sa citesti laughing

Am citit acolo. Stiu ca pot sa redau videoclipuri dar nu precizeaza si la ce calitate. Nici nu mai intrebam daca eram 100% sigur.

Eu zic ca cel mai ok ar fi sa iei stick-ul cuiva sa bagi un film pe el si sa vezi daca merge, daca merge sa-ti cumperi un stick si daca nu merge sa nu mai dai banii degeaba pe stick.

Am rezolvat. Pana la urma cu mari eforturi am facut rost de un stick de 32gb si am pus Transformers film de 18gb si vad ca nu are probleme mi-l reda bine. Am auzit ca imi citeste si hdd. Oricum mersi de raspuns. Iti dau funda. Nu pentru ca mi-ai rezolvat problema, ci pentru ca te-ai straduit.
Bafta.

Ti-am zis eu ca merge.

Bafta!

10 răspunsuri:
| SasNetRomania a răspuns:

Atentie, inainte de a cumpara uita-te pe siteul producatorului nu toate formatele sunt suportate.

| Jipa95 a răspuns (pentru SasNetRomania):

Merge, am incercat. Citeste si hdd extern, si stick.

| MyNameIsKLAUS a răspuns:

Da Poti, Funda?

| Alexytzu a răspuns:

Salut.O sa gasesti mufa prin spate de USB uitete prin spate k so observa usor saumai plate fi mufa de USB sub un capac, dip.

Funda?