Ala nu-i router ci ONT (ONT este acronim de la O - optical; N - Network; T- terminal.). Nu-l poti inlocui cu un router atata timp cat ai si cablul TV prin el. Poti sa adaugi un router.
Sa-i spuna cineva acestui individ (Dracula) ca abereaza. Sa se documenteze intai si apoi sa dea raspunsuri. Eu nu pot ca i-am mai spus ca da raspunsuri aiurea si m-a blocat.
Au fost inlocuite routerele cu ONT-uri. Exact asta spuneam si eu ca se poate pune in serie un router dupa ONT. Eu am renuntat la router deoarece ONT-ul lor imi da semnal foarte bun si pe cablu si WiFi.
Unde au bagat fibra optica sunt doar ONT-uri. Asa mi-au spus tinerii care mi-au instalat ONT-ul. Inainte aveam un router FiberHome si mergea tare prost.
Modemul sau ONTul nu-l schimba inainte sa vorbesti cu personalul tehnic de la Digi.
Dar router poti cumpara ce vrei si-l atasezi dupa modem/ONT. Nici macar nu e nevoie de bridge mode, il poti seta in DMZ-ul modemului/ONTului si e practic acelasi lucru.
Poti, dar router-ul pe care il ai deja va trebui sa fie pus in mod bridge (ii contactezi pe cei de la Digi pentru asta) si sa il conectezi pe cel nou la el. Router-ul de la Digi va functiona ca un converter pentru fibra optica.