| danpas a întrebat:

Pot schimba HDD pe un DVR cu SSD? Am încercat pe H264 cu SSD Kingston de 240G și nu-l vede.

Răspuns Câştigător
| NLS a răspuns:

Modelul DVR-ului?
Nu orice aparat accepta SSD, chiar dacă mufa SATA e acolo.

Insa chiar dacă ar merge, nu e deloc ideal și recomandat sa folosești SSD-uri.
Nu au fiabilitate la fel de mare precum HDD-urile, durata de viata e limitata, si depinde mult de numărul de cicluri de scriere/rescriere.

Într-un DVR sau NVR ai nevoie de niște HDD-uri de la un brand cunoscut, eventual din seria profesionala, daca îți permiți.
Si eu am in plan sa pun anul acesta la taica meu un NVR, dar o sa folosesc un Seagate Exos sau
un Toshiba Enterprise Capacity.
Sub nici o forma SSD, pentru ca nici măcar nu e nevoie.
Nici dacă folosești camere 4K, scrierea de 160-180MB /s pe care o atinge un HDD, e arhisuficienta pentru scrierea datelor.

Ce contează e sa nu se piardă datele, si sa reziste la cât mai multe cicluri de scriere, pentru ca... In functie de mărime, datele de pe el vor fi șterse destul de des.

| danpas explică (pentru NLS):

Am HDD destul de performant și merge de câțiva ani fără probleme. Singura problemă este zgomotul. De asta voiam să-l înlocuiesc.

4 răspunsuri:
| helpforyou a răspuns:

Poti schimba HDD-ul cu un SSD pe un DVR, dar depinde de modelul DVR-ului și dacă acesta este compatibil cu SSD-ul. Unele DVR-uri pot fi configurate să accepte SSD-uri, în timp ce altele pot avea restricții hardware sau software care împiedică utilizarea unui SSD.

Vezi dacă nu există vreo actualizare de firmware.

| danpas explică:

SSD este Kingston SA400S37240G

| danpas explică:

SATA ca și HDD