anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pot șterge din fișiere temporare "fișiere de optimizare a livrărilor"?
Descrierea lor e următoarea: sunt acele fișiere care au fost descărcate anterior pe computer și care pot fi șterse dacă momentan nu sunt utilizate de serviciul de optimizare a livrărilor.

O să meargă greu sau dispar chestii din laptop dacă le șterg? Sau o să mai am nevoie de ele în viitor?
Rog seriozitate, dau funda

5 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Ba chiar iti recomand sa stergi toate fisierele temporare asa pc-ul se va misca mai rapid! Si nu, nu vei avea nici o problema, ba din contra, va fi mult mai bine pentru pc!

| ofată7 a răspuns (pentru lpavel):

Păi la descriere spune asta: pot fi șterse dacă momentan nu sunt utilizate de serviciul de optimizare a livrărilor. Nu înseamnă ca o să mai fie folosite?…ca zice "momentan"

| lpavel a răspuns (pentru ofată7):

Pai acum nu astepti nimic sa se livreze banuiesc, ai trecut peste aceasta etapa de aceea acele date s-au mutat la fisiere temporare! Daca vei mai trimite sau vei primi colete sau orice va trebui sa adaugi din nou datele care ti se cer, deci acum nu iti mai trebuiesc! Banuiesc ca esti persoana fizica nu firma, daca pc-ul ar face parte dintr-o firma da, atunci ar trebui sa mai pastrezi acele fisiere, dar si asta depinde cat de vechi sunt, dar ca persoana fizica nu ai nevoie de acele fisiere temporare mai mult ca sigur!

| ofată7 a răspuns (pentru lpavel):

Habar n-am în legătură cu livrări și pachete și update-uri, deci nu știu dacă o să le mai folosesc sau ce e prin ele?

| lpavel a răspuns (pentru ofată7):

Atunci mai mult ca sigur le poti sterge ca nu vei avea nevoie de ele niciodata iar cu stergerea lor ajuti pc-ul sa fie mai rapid!