Nu, din păcate nu poţi şterge nici răspunsurile date nici întrebările puse. Funditsă?
Buna! poti sa le stergi dar nu tu ci raluca le poate sterge du-te sus acolo la contact si ai trimiti un mesaj ralucai cum sa iti stearga intrabarile date si pus
Doar daca dai click sus acolo la "contacte" si ii trimiti un mesaj administratorului.
Dupa cum am citi eu Termenii si conditiile nu specifica, ar trebui sa iei legautra cu un admin, sa discuti live cu el despre problema ta! Este singura si garantata 100 % cea mai buna solutie, nu cred ca nu te-ar ajuta! BFT si mult succes!
Tu nu le poti sterge dar ii poti scrie moderatorului si le va sterge el.Cauta utilizatorul RalucaTPUro ii trimiti mesaj cu adresa intrebari si ea iti va raspunde.
Succes
Doar daca ii trimiti un mesaj ralucai in care ii zici dc vrei sa. ti stearga raspunsurile/intrebarile dai acolo sus in dreapta la contact sper ca te.am ajutatcat de cat
Nu poti singura. Dupa cate stiu trebuie sa o rogi pe Raluca sa-ti stearga intrebari. Iar de raspunsuri nu stiu nimic.
Nu, nu poti
Numai Raluca, sefa poate sa stearga intrebarile si raspunsurile
Poti sa o rogi sa le stearga.
O poti contacta sus, in dreapta, unde scrie CONTACT.
S-ar putea ca numai Raluca sa le poata sterge! Cred ca daca o rogi frumos, te va ajuta!
Http://www.TPU.ro/contact
Ii trimiti mesaj Ralucai cu linkul intrebarii, sa ti-o stearga:)
Poti sa o rogi pe Raluca si ti le sterge ea:)O gasesti aici http://www.tpu.ro/contact
Tu nu le poti sterge, dar ii poti da mesaj Ralucai in care ii spui sa iti stearga intrebarea\intrebarile.
MyNameIsNotImportant întreabă: