| Mike_9717 a întrebat:

Pot sterge un video de pe youtube? daca acesata nu este postat de mine sau pot face ceva sa il stearga cei de la Youtube?! mersi frumos!

6 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Da, poti, il raportezi catre youtube, si il sterge daca detii copyright adica daca o imagine ceva din videoclip e al tau poti sa faci asta, raportandu-l la youtube tongue

| Aly07 a răspuns:

Imi pare rau, dar nu este posibil, doar utilizatorul care a postat filmul il poate sterge, daca il convingi pe el sa il stearga ai rezolvat problema, dar alta solutie nu este.
Bafta happy

| BeYoU a răspuns:

Cred ca da
ai vazut unde scrie embed cand dai click pe un clip de pe youtube? langa este un steag dai click acolo si reportezi clipul
bafta!

| alexa_4015 a răspuns:

Buna! Din cate stiu eu nu poti deoaree e pe contul altcuiva dar totusi cred ca poti sa raportezi ca spam! Sper ca te-am ajutat iti urez succes:*

| anonim_2824 a răspuns:

Ai putea sa dai report abuse iar cei din comunitatea youtube il vor bloca.sau sa il convingi pe cel care l-a postat sa il stearga.nu cred ca exista alta solutie.Bafta!happy

| Mike_9717 explică:

Eu va Multumesc frumos totusi eu am incercat sa dau report abuse dar nu merge poate nu ma pricep asa bine dar daca ma poate ajuta cineva va rog da-ti add la Y. M cs_mik3 Ms:*