| faranume a întrebat:

Poti afla daca cineva ti-a dat ignore pe YM?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poți încerca să-ți dai cu presupusul. Dacă îl/o vezi mereu offline și nu îți răspunde la mesaje, ori te are la ignore, ori pur și simplu pe tine te ține pe invizibil și refuză să-ți raspundă. Mai rar ultima variantă, dar posibilă!

34 răspunsuri:
| inna a răspuns:

Nu se poate afla.

| girlxx21 a răspuns:

Scrii pe google "afla cine sta pe invisible" daca este online si la tine in lista offline inseamna ca ti-a dat ignore sau te-a pus pe invisible happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dap. o sa vorbesti de fiecare data singurbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrii la invisible daca acolo este online si tie iti apare offline inseamana ca ti-a dat ignore

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se poate, ce ziceti voi e sa vezi daca e invizibil, dar el vrea sa stie daca cealalta persoana l-a bagat in lista de ignore

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar daca ii sti parola lui!?laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai sigura cestie e sa i dai add dupa un alt id si sa l/o intrebi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cand ii scrii iti apare:is on your Ignore List. Yousent, but you will not receive any repliesr messages will be cand ti-a dat cineva icnor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vdeea 1998

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

| sweetale12 a răspuns:

Nu cred ca se poate .

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spencer_spencer2003

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca cineva apare pe siteuri ca e online si la tine in lista este offline atunci sunt 2 variante: ori te-a pus pe invisible ori ti-a dat ignore... su se stie sigur si nici nu poti afla decat daca ii stii parola sau ceva de genu`thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tavi_octavian_18

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E simplu...am facut-o si euoh go on, daca ai vreo banuiala intrii pe un site de alflat cine e pe invizibil, iar daca arata ca e online si la tine nu apare astfel inseamna ca ori ti-a dat ignor ori te-a bagat la invizibil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrii la www.yahoo.com te loghezi cu id tau, si iti apare la fereastra Messenger, in coloana din stanga, tii mouseul apropiat de unde scrie Messenger, si iti apare cei online din lista de la tine, cei care sunt invizibili nu, dar daca cineva din lista este online si te tine pe tine pe inv, iti apare. asa aflii daca vrea sa se ascunda numai de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maneacristian22

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu de astearolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Negreiribana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iulian

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa poti afla daca cineva ti-a dat igg iti faci alt id daca te add si e online si intri pe celalalt id e off inseamna ca ti-a dat igg big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost atat d disperata incat am incercat toate metodele citite pe net si nici una nu o fost paluzibila. Asha ca vreo saptamana am incercat alte metode si chiar am descoperit una care chiar functioneaza cu o singura conditie:persoana trebuie sa fie online sau pe invizible.Daca presupui ca ti`o dat ignore, intrii pe un site de detectare. de exemplu www.ydetector.ro scrii idu perso respective. Daca este offline nu poti face si nu poti afla nimic. Daca esti pe invizible sau online intrii pe idu lui, setectezi IMViromments "Doodle" si ii scrii ceva, o litera,sau maram un mass sau un buzz.Initial cand selectezi "Doodle" o sa`ti scrie "Waiting for your buddy to load Doodle".Din momentul in care tu iai scris ceva si persoana respectiva NU TE ARE LA IGNORE atunci automat dispere acel msg cu "waiting . bla bla" si foaia devine alba. Daca ai scris ceva sau ai dat buzz si mesajul cu waiting a ramas inca acolo atunci caterogic TE ARE LA IGNORE. Dar repet: mai verifica odata sa fie online sau pe invizible.Si inca ceva interesant. daca nu te are la ignore, ci te tine doar pe invizible, daca lasi fereastra lui deschisa poti afla cand el ti-o inchide deoarece iti apare in fereastra mesaju "your buddy closed Doodle..."

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar daca la mine in lista este online iar pe www.ascuns.ro offline? Sunt la ignore?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Carnafaaci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mincinosilor nu se poate afla cine ti-o dat ignore

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum pot afla daca o persoana mi-a dat ignore?

Întrebări similare