Gândește-te pùțin, la ce ar mai fi necesară atunci, facultatea de informatică, unde se studiază intensiv 4 ani?
Ca să lucrezi in domeniu sunt necesare cunoștinte avansate.
Iar meditațiile se dau contra cost
Nu e nevoie deloc sa ai facultate ca sa fi programator! Majoritatea fac facultatea ca sa fie scutiti de taxe si impozite incadrati ca, coderi, si sa aiba prioritate la angajare fata de cei fara facultate, asta zic eu ca am facut fac de info, altfel multi invart programarea pe degete din liceu inca, si iti lucreaza inca din anul 1 de facultate.
Poate face asta fara probleme.
In fac inveti 5-6 limbaje de programare, ai nevoie de maxim 1-2 ca sa ai job asigurat, prietenu meu e coder de 19 ani, si a lucrat doar pe SQL baze de date si atat, nu a folosi alt limbaj, dar e bine sa mai stii unu de rezerva.
Ca sa nu mai zic ca, colegul meu de la fac habar nu avea java, i-am dat la copiat, si dupa ce a terminat fac, a stat acasa 3-4 luni, a invatat, si s-a angajat ca junior pe java, ca firmele iau si din astia mai slabi, apoi a avansat.
Nu compara cu ingineria unde nu poti proiecta blocul fara sa cunosti toate materiile alea grele din facultate! Aia nu se invata acasa in cateva luni ca programarea.
Inveti, in 6 luni n-ai treaba. Asta poti face si fara facultate, multi sunt programatori f buni si fara facultate dar o fac pentru scutirea de impozit si prioritate la angajare, ca daca ai in CV ca nu ai fac, esti la coada pentru ca s-ar considera ca nu ai experienta deloc.
Insa daca nu stii nimic, ce sa faca aia cu tine, Inveti programare acasa sau cu meditator, si apoi lucrezi cu bani direct ca junior, o iei din start cu un 3000 lei bani in mana.
Voluntariat faci cand stii sa faci chestia aia!
Joker3134 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
FloFlorentina întreabă: