Nu, virusii sunt doar pentru sistemele de operare (Windows mai mult, pentru Linux si Mac foarte putini virusi). Dar exista virusi si pentru telefoane, telefoanele cu sisteme de operare gen: Windows Phone, iOS, Android, Blackberry OS etc. Eu am telefon cu Android si nu am avut nici un virus in jumate de an! Si nu mi-am instalat anti-virusul pe telefon, si nici nu mi-l voi instala, mananca memorie si daca virusii se iau foarte greu, la ce iti mai trebuie? Aaa, sa nu uit, eu am Wi-fi pe telefon, conectat la Rauterul din casa mea toata ziua, deci am si net si nici n-am luat virusi! Tu ai de o infinitate de ori sanse mai mici sa ai virusi! N-ai nici net (sau ai?) si nici n-ai OS. Nu-ti fie teama, nu se va intampla nimic, spune adio la virusii de pe telefon, unul din 100 de persoane are virus (din cei cu telefoane inteligente cu OS-urile mentionate mai sus). Pa pa! Si mult noroc
Da, poti sa ai virusi chiar si pana la Corby. Nu trebuie sa ai cine stie ce telfon inteligent.
Din cate stiu eu nu. am acest telefon de un an si nu s-a intamplat asa ceva pana acum