Ar merita sa incerci Linux. Partea proasta e ca ia ceva timp pana te obisnuiesti cu el, e diferit de Windows, iar partea buna e ca nu iti intra virusi pe el
Eu am windows de cand ma stiu si toate cunostintele mele folosesc windows deci e clar mai bun
Apache Windows nu este mai bun decit Linux si nici invers fiecare foloseste ce doreste si ce-i place.
Windows e compatibil cu 99% din programele exitenete pe piata. Pe Linux abia gasesti un program sau joc. In plus Linux nu prea e folosit si daca ai vreo problema cu el sau vrei sa vizionezi un film o sa ai mari probleme in unele cazuri...
Pentru noi, utilizatorii de rand, ar fi mai bine sa folosim Windows pentru ca ajoritatea softurilor, jocurilor ruleaza pe Windows, in cat Linux este folosit de programatori pentru configurare servere,...
Daca esti "gamer" iti sugerez windows, am testat linux p laptopul varului meu si nu este mare "tam-tam"
Ar fi interesant de stiut cati dintre cei care proclama sus si tare suprematia windows au folosit in mod real Linux, adica nu doar sa-l vada cum arata, ci sa-l utilizeze efectiv macar vreo 2-3 saptamani. Si mai interesant de stiut ar fi cati dintre acestia au windows CU LICENTA! (Linux e open-source, deci nu costa bani) sau macar stiu cat costa o licenta... Mai mentionez si aspectul virusilor, al reinstalarilor frecvente, al posibilitatii de a rula cam orice aplicatie windows pe Linux (se poate!) si ma opresc aici, desi mai sunt multe de zis. Fiecare utilizeaza ce-i place, ca sa-l citez pe Linux996.
Apache conteaza si pentru ce folosesti linux-ul, nu este facut ca sa stai sa te joci sau alte chesti similare.''Curiosu'' ai dreptate abia gasesti joc pentru linux pentru ca nu a fost facut sa stai sa te joci pe el.E facut pentru programare sau editare.Nu poti lua virusi pe linux.
UTILIZATOR0 întreabă: