Ce sistem de plata faci cu paysafecard? cand introduci acel cod PIN de 16 cifre sau cum?
daca ai cont creat pe siteul lor (sau in aplicatie) poti vedea cand si cui ai facut plata prin acel/acele cod/coduri digital/digitale si primesti acolo mesaj cu platile facute
Daca achizitionezi un cod Paysafecard de la acele masinarii tip "ATM" iti cere sa introduci o adresa de email pe care sa primesti codul, deci la fel vei primi confirmare pe acea adresa de email!
Din cate am constata trebuie si asta vor si ei sa iti faci cont la ei pe site, in care sa completezi datele tale, pentru ca multi au facut fraude si escrocherii cerand unor naivi codurile paysafe si nu se mai putea ajunge la cei care au primit codurile pentru ca acele coduri erau cumparate in mod anonim de catre cel ce ulterior era inselat.
Eu pe de alta parte sunt patit cu acesti escroci paysafe.com, mi-au blocat un cod de 20 de euro degeaba, am vrut sa folosesc acel cod de plata pentru nepotemio pe steam, au blocat codul fara sa aiba vreo tentativa nimic ca si baza! dupa aceea cer ca nesimtitii toate documentele justificative, copie CI, cont bancar etc DESI SISTEMUL LOR A FOST GANDIT CA SA FACI PLATI IN MOD ANONIM! Deci niste papitoi care nu-si respecta propriile reguli
asa ca de acum inainte voi folosi direct cardul bancar, fara intermediari ca acesti paysafecard!
deci sfatul meu ocoliti PAYSAFE(CARD), sunt o societate de joasa speta, se folosesc de parghii ba ca fac parte din UE, ei fiind localizati ca si desfasurare a afacerii in Irlanda (Dublin), ba ca sediul ar fi Londra, UK, ba sunt localizati in Insula MAN, tot felul de smecherii fiscale pe care le fac caci au de castigat!
Zas întreabă:
Andrei1124 întreabă: