E destul de buna. cred ca itimerg jocurile dr anul asta si poate si de anul' viitor iti recomand insa o placa video pe 256 de biti chiar daca are mai putina memorie... bitii sunt aproape totul la o placa video Si inca ceva : ATI RULES... NVIDIA sucks (sorry expresia da asa e )
Ma tem ca user-ul AMD are dreptate partial. Dar eu cred ca cel mai bine ar fi sa nu te alegi cu aceasta placa video.(mergand pe ideea ca vrei s-o cumperi). In ziua de azi e prea veche. Are vreo 5 ani vechime. Cauta seria 4XXX sau 5XXX de la ATi. Si daca poti macar la seria 4xxx sa achizitionezi o placa cu banda de memorie de 256 biti, cum zicea si AMD. Sunt mai scumpe, dar ai si performanta/calitate mult ridicata in jocuri.
Acum sa-ti zic cam ce jocuri merg pe ea...pai e cam slabuta pentru. jocurile din ziua de azi. Instaleaza Java Runtime, daca nu-l ai deja instalat. Apoi intra pe site-ul http://canyourunit.com
Acolo alegi din lista aia o groaza de jocuri, in felul asta vei avea o idee ce jocuri merg si care nu merg.
X700 e veche si busul memoriei e pe 128 biti, ia ceva mai modern, cel putin seria 2xxx/3xxx de la ati sau 7800/7900 nvidia sau mai recente. pentru rezolutii mari, peste 10280x1024 ai nevoie de ceva puternic. X700 e cam veche, incearca ebay
Va multumesc.Cum am spus si mai sus primul are fundita.Deci AMD esti castigator. Le multumesc foarte mult si celorlalti. Dar din pacate eu am deja placa aceasta video dar credeam ca e de la vreun driver si de aceea nu imi merg jocurile.Multumesc
Aon întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: