Cred ca(,)cam asa:
Sus vizualizare, apoi bara de unelte si le debifezi.
La multi ani!
Dandu-i hide doar o ascunzi. Intra in add & remove programs cauta goole toolbar respectiv yahoo toolbar si da-le uninstall.
...incercati click dreapta pe respectiva bara! si dati hide sidebar! ...sau daca vreti sa scapatai de tot de ea, ducetiva in control panel, instrument and tools si dezinstalatile de acolo! ar tr mearga
Am rezolvat! De cand ma chinui! Multumesc @NiMeni.Ai fundita de la mine!
Nota ulterioara:
@noktambul:problema este mai de mult, nu din noaptea asta! Si nu am nici o tangenta cu alcoolul. La multi ani si tie si celorlalti care mi-au raspuns.@Brigaela:intai acolo m-am dus, dar nu era niciuna din cele doua.Am reusit sa sterg de acolo o alta bara(a treia) care-mi aparuse "Ask.com". Dar astea doua nu erau! Slava Domului ca am reusit, ca mi-s-a luminat ecranul!
Si inca o varianta (cea mai buna): Start -> Settings -> Control Panel -> add or remove programs. O sa-ti afiseze lista cu programele instalate si poti dezinstala Google Toolbar si Tahoo Toolbar. Si asa le scoti si din calculator.
Sus unde scrie Fisier, Editare etc si penultima functie Unelte, dai clik acolo, dupa aceea Suplimente.
Iti va aparea o fereastra mica in care trebuie sa cauti ce ai instalat si sa dai dezactiveaza sau dezinstaleaza.
Prin mijloace necunoscute tie?! O fi vorba de urmarile nefaste ale consumului de alcool. An Nou fericit!