E din bios cv instaleaza-ti windowsu din nou sau dul la cineva care se pricepe prin bios
Nu are nimic calculatoru tau : "F11 bot" inseamna ca daca vrei sa bootezi de pe un CD sau DVD trebuie sa apesi "F11" deci nimic nu este in regula.
BIOS-ul tau e setat sa booteze de pe cd sau dvd si trebuie sa intri in el si sa ii dai sa booteze de pe hard disk
Incearca sa il resetezi.Ai doua optiuni: 1 Intri in el(ca sa intri in el apesi tasta"Del" sau tasta "F2" in momentul cand ai deschis calculatoru) si dai sa revina la setarile din fabrica si 2. Pe placa de baza este o baterie scoate-o si apoi bag-o la loc dupa vreo 5 minute
As alege optiunea 1, dar nu stiu cum sa dau sa isi revina la setarile din fabrica! vrei sa spui ca daca apas f2 isi revine si atat sau trebuie sa aleg niste variante de acolo? daca da, care? stiu engleza, dar mie teama sa nul stric si n-as vr sal dau la reparat sa dau bani! te rog, raspunde-mi la intrebari! daca nu poti explica cu chestia asta si nu poti da un videoclip, spune-mi ca sa incerc opinia 2! si apropo, la opinia 2 daca pun bateria la loc, se uita tot din monitor ca si cum ai reinstala windowsul sau totul e ok? te rog raspunde-mi la intrebari!
Mersi ca ma ajuti si o s-o fac ca incepe so ia razna din ce in e mai rau! se restarteaza pana nu se mai vede nimic si se inchide automat! debea am reusit sa mai intru azi. te cred deoarecevad un beculet verde acolo unde se pun diskete si napare beculetul rosu acolo la monitor! si apropo, am citit acolo sus ceva cu hard disc si te cred! scria si cu problem si se incarca in 30 secunde! chiar cand l-am deschis azi dimineata scria ceva cu might, be lost si aparea iconita cu my computer! inainte sa apas close(ca asta era vArianta)s-a restartat de mii de ori exact acolo unde se apasa f2 sau f11(depinde)! sciuze ca nu ti-am dat raspunsul castigator, dar ii meritai, dar din pacate ai scris mai tarziu(sad)