| lauh a întrebat:

Problema grafica pc. Am un pc pe care vizionez programe TV online, majoritatea programelor ruleaza ok, doar PROTV si DIGISPORT au imaginea stearsa si predomina culori rosii si verzi pe ecran.in rest totul e ok, stie cineva care'i problema?

4 răspunsuri:
| eandopuncttk a răspuns:

Daca e online si nu ai un tvtuner la pc... nu e de la tine problema... cauta alte site-uri care retransmit acele posturi (pro-ul si digisportul)

daca e cu tv tuner sunt niste setari care trebuie facute.

| lauh explică (pentru eandopuncttk):

E online...chestia e ca, daca pun alt pc si intru pe acelasi server ruleaza ok. folosesc cool-tv.net., serverele sunt ok pentru ca pe alte pc functioneaza, pe youtube merge bine, daca era de la placa video ma gandesc ca facea figuri la toate programele nu numai la unele...

| G28AEjdvjRaendnPrT a răspuns:

Depimde, poate sa fie de la monitor, poate sa fie de la placa video, poate sa fie de la serverul pe care vezi TV, poate toata lumea vede asa, probabil asa e de la ei... dar daca pe youtube iti vede imaginea bine, si culorile corect, inseamna ca asa e postul TV de la ei... si eu prindeam Digi pe net si erau unele servere foarte proaste.

| lauh explică (pentru G28AEjdvjRaendnPrT):

Asta stiam si eu ca poate sa fie de la aia de la aia bla bla...ma intereseaza ce e..si am specificat ca pe alte chestii merge deci, monitorul nu e...serverul nu e, pentru ca am zis ca alt pc ruleaza pe acelasi server, placa video daca ar fi nu ar merge nimic.