Salut nu trebuie sa dai restart, Click dreapta pe bara de jos, alegi Task manager, la sectiunea Processes cauti firefox. exe click dreapta pe el si dai End Process. La tine Mozilla se inchide greu si dureaza pana isi inchide toate aplicatiile sau ai putea avea un virus, spyware.
Pentru a rezolva eroarea id-ul meu dani_jupanul@yahoo.com te ajut cu placere sa rezolvi problema sa nu iti mai arate aceea aeroare.
Stiu asa e mozzila asa imi da si mie... apesi ctrl+alt+delete si te duci la processes.si apoi cauti firefox. apesi pe el.(nu click) si apoi de duci jos si dai end process funda?
Se pare ca ai un virus in calc. Incearca sa il scoti dupa care reinstaleaza Mozilla daca iti creaza probleme in continuare.
Nu. Mie imi da asa la opera dar mai rar am 2 solutii:
1. iti alt browser(google chrome, opera, ie8, safari.)
2. deschzi task manager( ctrl+alt+delete), dai la procese( sau procesuri cum darq e scris ca il am in engleza compu. apoi vezi ca akl sunt multe chestii. Ar trebuie sa ii apara si mozila apesi o data click pe aia fara sa o deschizi si dai terminare proces.
Si eu patesc la fel
Si mai am o problema cu mozilla: de fiecare data mi se inchide singur netu` si trebuie sa intru iarasi pe pg pe care eram. patesc asta de n ori pe zi.
Chiar nu stiu ce ar putea fi. Astept si eu raspunsuri
Si mie imi face la fel, ctrl+alt+delete, processes, apesi 'f' sa-ti apara mai repede (firefox. exe) si end process
Daca as dezinstala IE si as vrea sa instalez IE8 ar avea vreo legatura cu conexiunea la internet! nu vreau sa fac vreo prostie acum inainte de examne ca eu am net prin router si domnii de la rds nu se baga daca am router, spun ca e problema mea!
Nu are nimic daca instalezi IE8, dar daca ai instalat si nu merge internetul sau ai dat conexiunea de internet peste cap atunci scoti cablurile din router care se duc in calculator,(routerul il lasi bagat in priza) routerul are o gaura mica unde scrie reset, introduci ceva subtire in aceea gaura, o ti acolo maxim 20 de secunde si routerul isi reseteaza setarile pentru internet, bagi cablurile ce duc la calculator la loc si conexiunea de la internet a fost resetata.
Mi-e frica sa dezinstalez IE-ul dar am dezinstalat mozilla am avut 3, 5 sau 3, 6 si acum am versiunea 4. 0 si e foarte buna! merci pentru ajutor tuturor
Deci IE7 nu il poti dezinstala cu uninstall(este instalat din windows), doar poti instala IE8 prin varianta update(cea mai sigura cale de a instala IE8) si iti garantez ca nu vei avea probleme. Daca cumva ai dat peste cap conexiunea de net si mai ales ca ai router, la tine merge foarte simplu cu aceea gaura reset din router, doar sa scoti cablurile ce se duc in calculator.