Bună. Nu ți-aș recomanda AMD. Ia-ți mai bine Intel, e mai rapid și rezistent! Iar dacă e i5 sau chiar i7, nu mai ai întrebări! Funda?
Da dar tinand cont ca amd-ul asta e 60 de euro... un i5 e de vreo 3 ori pe atat. Si am citit undeva ca graficele integrate de pe amd nu se compara cu Intel mai ales cand vine vorba de jocuri pe graficele de la Intel nu faci nimic.
In plus la procesoru asta se mai poate pune placa video separat in crossfire si alearga. multumesc pentru raspuns oricum mai astept pareri.
Eu am Intel si merge foarte bine la jocuri ce cer grafica la maxim(ets2, etc) iti recomand Intel nu am auzit de amd Intel si pentinum sunt cele mai bune
Daca vrei placa video buna pentru jocuri nu e o idee buna sa o iei integrata. E comparabila cu cele de pe laptopuri, adica mai slaba decat versiunea intreaga.
Nu stiu unde ai vazut ca le poti pune in crossfire pe cea integrata si inca una pe pci-e.
Pe site la amd am vazut posibilitatea si chiar era un video pe youtube, daca era pe bune i-a crescut fps-ul aluia cu 14-15 la battlefield. Si nu vreau o placa buna pentru jocuri vreau o placa decenta pentru jocuri, adica sa ma pot juca fara lag chiar daca la grafica minima. multumesc de raspuns oricum.
Pentium este brand Intel nu sunt diferite, si in 2013 cred ca un i3 ar fi putin mai imbucurator dar totusi atata timp cat nu ai auzit de amd te inteleg perfect.
Grafica integrata de pe amd apu este foarte puternica. Procesorul e bun de ceva, dar parca mai ok ar fi un a8. Vrei o configuratie noua? Daca da, ce buget ai?
Deja e realizata configuratia. diferenta dintre a6 si a8 o tin in caz ca vreau o placa video dedicata. mersi de raspuns.
Froghi Amd a6 am si eu si este foarter bun pana acum am jucat, Nfs underground 1 si 2, Prince of persia si fi atent boss am jucat si Tomb Raider a survivor is born..si pe bune daca te mint jocul asta cere cam mult si mie nici nu mi se intrerupe crede-ma e bun!
Andrei1124 întreabă: