Cand bagi USB in calc. si in tel. nu iti apare nimic pe eran? Daca nu iti apare, lasi cablul conectat, intri in Setari-Conectivitate-Mod conexiune USB-Stocare in masa si ar trebui sa mearga. Cel putin la mine asa e, desi am Kp501.
Pai intri la setari dai la conectivitate dai la mod de conexiune si apoi stocare in masa zice salvat. apoi bagi cablul in pc apoi n telefon... o sa-ti arate ca se conecteaza tu nu faci nimic apoi iti arata pe desktop sa dai open filles sau ceva de genu acolo intri in telefon. Sper ca te-am ajutat eu ti-am zis cum este la telefonul meu, numai ca eu am LG kp502.
Bagi vablu in tel si apoi in calculator si alegi "stocare d masa" sau "transfer de date"
o sa iti apara un folder in my computer cu numele telefonului sau cardului (daca ai)
Acolo pui tot ce vrei sa ai p telefon
Păi nu este chiar aşa de greu.
Bagi cablu in telefon (usb) şi te conectezi la calculator. Apoi dai la poze, la muzică, la teme sau ce vrei tu să îţi pui pe telefon copy si in fereastra care se va deschide şi vei da paste. Apoi ele se vor copia de pe calculator in telefon. Poţi să muţi şi fişiere din telefon în calculator.
Baftă!
Pei.bagi cablul USB in unitate si celalalt capat in telefon. dupa ce le-ai bagat iti va aparea ceva cu niste foldere; muzica; etc... dai mai jos si dai la FOLDER.ala galben.il stiu tu... dupa aia il lasi jos pe _ si cauti in Calculator de ce ai nevoie. dai CLICK dreapta pe el si dai COPY. te duci in folderul care l-ai deschis cand ai bagat USB in el si dai CLICK dreapta si PASTE. sper ca am ajutat.please Funda