NU iti moda PS3-ul! RISTI FOARTE MULT! La PlayStation 3 daca joci cu el modat, primesti ban si nu mai poti sa faci cu el nimic doar sa il vinzi. Nu e ca la Xbox360. Daca vrei sa il modezi te duci la niste tipi dinastia care se pricep la modat.
Daca vrei sa il modezi adica sa ii schimbi "look-ul" atunci dai bataie ca nu patesti nimic. Te duci pe un site, iei o carcasa si o schimbi. Gasesti mai multe pe youtube. Iar daca vrei sa il modezi ca sa ai toate jocurile, mai bine cumperi 2 jocuri si le joci pe alea decat sa pierzi un PS3 de 13 milioane daca il modezi.
WDzZ
Daca taceai, filozof ramaneai!
Tu spui asta pentru ca ai tai ti-au cmparat xbox 360 si acum lauzi acea consola. Asa faceam si eu la un timp anume.
Sa stii ca acum a aparut Rogero 4.30 cu spoof la 4.31 si cu acel spoof adica versune implementara. Te poti juca pe onlina cat vrei fara a primi ban sunt doar 1 la% sanse sa primesti ban. SI sa nu uitam ca pe Rogero 4. 30v2 merge orice joc a aparut sau va apare, si Sony numai au ce sa faca, deoarece cheile LV4 au fost descoperite.
La xbox 360 trebuie cd-uri scumpe, cumparate, pentru un cct de joc. Si mai trebuie si abonament la online.
Decia, nu iti mai lauda consola frate, eu am toate consolele, sunt Moder, si imi cunosc bine meseria, nu deosebesc consolele intr-e ele, dar nu suport faptul ca ai spus ce ai spus.
Succes!
Deci isi poate moda ps 3-ul si eu vreau sa il modez