| AlexVizitiu a întrebat:

Puteti sa imi explicati si mie cum sta treaba ca eu chiar nu mai inteleg nimic.Deci:eu aveam o viteza relativ mica-6Mps.Mama a sunt la Romtelecom sa se interseze de o viteza ceva mai mare{ma gandeam ca au ceva gen 50-100 Mps viteza maxima}. Operatoarea i-a spus mamei ca viteza maxima in zona noastra este de 8 Mps.Eram ceva de genul:WTF? Adica un prieten care sta la nici 10 minute de mine are viteza de 100 Mps{bine, de la o alta companie}.Si mai ciudat este ca un prieten care sta la sat/comuna{eu stau la oras}are net de la Romtelecom de 30 Mps.Cum este posibil,poate nu inteleg eu prea bine, dar explicati-mi si mie.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Iti recomand sa renunti la acestia de la Romtelecom si sa te bagi pe RCS-RDS.
Vei constata ca vei avea o viteza foarte buna si nici nu vei plati foarte mult cum platesti la Romtelecom.
Te pup!

| GutuvanMorgan a răspuns:

Acel prieten care sta la 10minute de tine are rds poate sau upc, si da, au 100 mega, romtelecom e prastie la internet

| AlexVizitiu explică (pentru GutuvanMorgan):

Are NovaSat{nu stiu daca ai auzit de ei}.Si da, iti dau drepatate.Toti prietenii mei ce au viteze de 20 Mps+ au de la RDS si altii, iar cei ce au de la Romtelecom chiar daca au o viteza mare le merge netu ca naiba.

| AlexVizitiu explică:

Am uitat sa mentionez ca am un router. Poate are legatura cu asta?